Генерал пояснив, як Крим «перетворюється» на острів

95

Генерал пояснив, як Крим "перетворюється" на острів

Українська артилерія може завдавати удари з правобережжя Херсонської області аж до перешийка на Крим, зазначив військовий експерт.

З військової точки зору зараз йде переформатування захопленого Російською Федерацією півострова Крим в острів. Про це в ефірі "FreeДом" розповів колишній заступник начальника Генштабу Збройних сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Звільнивши правий берег Дніпра на Херсонському напрямку, наші артилеристи отримали можливість з вищого правого берега Дніпра завдавати ударів аж до перешийка на Крим.

Читайте також: "До кінця грудня": у Міноборони втішили прогнозом про терміни звільнення Криму та закінчення війни

"…ми отримали можливість здійснювати вогневе ураження супротивника на логістичних шляхах, які йдуть з Криму… до південної частини його угруповання… з іншого боку, ми не забуваємо, що унаслідок дії на Кримському мосту…, його продуктивність у переміщенні логістично всього необхідного в рази зменшилася", — сказав він.

Військовий експерт підкреслив, що це важливо.

"І ось цей процес, що відбувається навколо Криму у військовому сенсі, зараз фахівці… назвали переформатуванням Кримського півострова з військової точки зору в острів…", — додав Романенко.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

Предыдущая статья«Дніпро-1» уперше в історії виграв у «Шахтаря» і лідирує в УПЛ, — ФОТО
Следующая статьяСША помогут Таиланду в разработке малых ядерных реакторов