Квентін Тарантіно заплатив 10 тисяч доларів, аби облизати стопи стриптизерці

60

Квентін Тарантіно заплатив 10 тисяч доларів, аби облизати стопи стриптизерці

Культовий американський режисер Квентін Тарантіно зайвий раз дав шанувальникам привід переконатися в тому, що він має слабкість до жіночих стоп.

Так от, робітник стриптиз-клубу Crazy Girls у Лос-Анджелесі пригадав, як одного разу Тарантіно прийшов до їхнього закладу. Менеджер стриптиз-клубу поділився, що режисер попросив, аби йому привели танцівницю з "найбільшими цицьками" та "найбільшою дупою", передає ТСН, інформує UAINFO.org

З нею Тарантіно вирушив до VIP-кімнати, пише DailyMail. Менеджер зізнався, що не втримався і підгледів за Тарантіно і стриптизеркою у камеру відеоспостереження "через цікавість".

"Він сідає. Вона збирається зняти свій топ. І раптом він встає, кидає її на довбане сидіння, знімає з неї черевики одну за одною, обидві туфлі, просто починає лизати підошви її ніг, смоктати пальці", — поділився подробицями працівник стриптиз-клубу.

Читайте також: Квентін Тарантіно розповів, що продюсери бондіани не дали йому поставити Казино Рояль у 1990-х

Приблизно за 30 хвилин Тарантіно зупинився і, за словами працівника клубу, ноги танцюристки мали вигляд "як… знаєте, коли ви приймаєте ванну з піною? Як чорнослив".

За те, що Тарантіно облизав ступені стриптизерці, він заплатив їй 10 тисяч доларів.

Зазначимо, що ані для кого не секрет, що Квентін Тарантіно нерівно дихає до ступнів. Режисер не раз у своїх фільмах використовував елементи фут-фетішу. Всі добре пам'ятають, як у своїй культовій стрічці "Від заходу до світанку" Тарантіно облизував пальці героїні Сальми Гаєк.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube