Захищаючи Україну, загинув чемпіон світу з кікбоксингу Роман Головатюк

18

Захищаючи Україну, загинув чемпіон світу з кікбоксингу Роман Головатюк. Про його загибель повідомила Кам'янець-Подільська міська рада.

 Роман Головатюк

Коли Росія вторглася в Україну, Роман залишив спортивну кар'єру та пішов добровольцем на фронт.

"Це жахлива новина в яку не хочеться вірити. Хочеться, щоб це було помилкою. Роман був відомим в місті, в Україні, в світі — спортсмен, чемпіон, патріот України, справжній козак. Він зробив потужний внесок в розвиток українського спорту. Мав за честь бути знайомим особисто. Як же не хочеться писати в минулому часі… За покликом серця Роман полишив спортивну кар'єру, і з перших днів війни добровольцем пішов туди, де був потрібен. Це велика втрата для всієї України. На жаль, тепер він залишиться в історії України та нашій пам'яті. Спи спокійно, наш Герою, світла пам'ять, Чемпіоне!", — йдеться у повідомленні.

 Роман Головатюк

Роман Головатюк вважався одним із найкращих спортсменів у кікбоксингу WAKO. Він був заслуженим майстром спорту, фіналістом Всесвітніх ігор, чемпіоном світу, багаторазовим володарем Кубків світу та Європи, а також багаторазовим чемпіоном України.

Раніше повідомлялося, що 28-річний український важковаговик Владислав Сіренко заявив про відмову від поєдинків із російськими боксерами навіть за великий гонорар.

Предыдущая статьяЭксперт объяснил, как новые налоги скорректируют цену топлива на АЗС
Следующая статьяВорог бив артилерією і дронами-камікадзе: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір