У Росії вибух зруйнував будинок: є загиблі та поранені. ВІДЕО

6

Вночі у місті Кирсанові Тамбовської області, Росія, стався черговий вибух газу в багатоквартирному будинку. За словами губернатора Максима Єгорова, вибух стався в будинку на вулиці Комуністичній, передає Телеграм-канал "Дождь".

вибух

В результаті загинули троє людей, ще восьмеро отримали поранення.

Після вибуху виникла пожежа, яку рятувальники зуміли оперативно загасити, але четвертий та п'ятий поверхи будинку зазнали значних пошкоджень.

Часті випадки вибухів газу в Росії

Це не перший випадок подібних трагедій у Росії. Вибухи газу в житлових будинках відбуваються досить часто через недотримання правил безпеки та зношеність газових комунікацій. Низький рівень контролю та відсутність належного технічного обслуговування призводять до численних трагедій.

За останні кілька років вибухи газу в багатоквартирних будинках у різних регіонах Росії забрали життя десятків людей і спричинили серйозні руйнування.

Ситуація залишається критичною. Жителі постійно стикаються з ризиком виникнення таких інцидентів, які можуть призвести до людських жертв і руйнувань їхнього майна.

Нагадаємо, у Росії пожежі стали дедалі частішими, зокрема через атаки дронів. У зв'язку з браком пожежників, до боротьби з вогнем тепер залучають священників, які пройшли спеціальне навчання.

Предыдущая статьяПФУ показал, как отличается размер пенсии в регионах Украины
Следующая статьяВійська рф атакували Україну понад 100 ракетами та дронами: кільки збила ППО